Wat je niet wist over E-Liquids

Als je ooit de overstap hebt willen maken van gewone sigaretten naar vaping, ben je waarschijnlijk al bekend met e-liquids. Maar wist je dat deze vloeistoffen meer te bieden hebben dan je op het eerste gezicht zou denken? Hier zijn 3 feiten over e-liquids die je twee keer zullen doen nadenken voor je volgende aankoop.

1) De ingrediënten in e-liquids kunnen drastisch variëren.

Als het gaat om de ingrediënten in e-liquids is er een enorm scala aan keuzes beschikbaar. Afhankelijk van het merk en de smaak kan een e-liquid 1 tot 5 ingrediënten bevatten, waaronder Propyleen Glycol (PG), Plantaardige Glycerine (VG), nicotine, kunstmatige smaakstoffen en gedestilleerd water. Het is belangrijk om te weten wat er in je vloeistof zit, omdat sommige merken ingrediënten van mindere kwaliteit gebruiken of te grote hoeveelheden nicotine, die schadelijk kunnen zijn als ze in grote hoeveelheden worden geconsumeerd.


2) E-liquids zijn er in verschillende smaken.

Een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen zijn overgestapt van het roken van sigaretten naar vaping is vanwege de ruime keuze aan smaken die beschikbaar zijn voor e-sappen. Van klassieke favorieten als tabak en menthol tot meer unieke opties als suikerspin en vanillevla, er is voor elk wat wils! Niet alleen helpen deze smaakstoffen het vapen aangenaam te maken, maar ze helpen ook de smaak van de nicotine te verdunnen, zodat die niet te overheersend is bij het inhaleren.


3) E-liquids zijn er in verschillende nicotinesterktes.

Niet alle e-sappen zijn gelijk als het gaat om hun nicotineconcentratie! Terwijl sommige merken hoge concentraties van 36mg/mL of zelfs hoger bieden, bieden andere merken lagere concentraties zoals 12mg/mL of 6mg/mL voor degenen die niet zoveel nicotine per trekje nodig hebben. Hierdoor kunnen gebruikers hun inname aanpassen aan hun behoeften en kunnen ze een optimaal niveau vinden dat voor hen het beste werkt, zonder zich zorgen te hoeven maken over te veel of te weinig nicotine per trekje!

Conclusie

Zoals je ziet, is er meer dan je denkt als het gaat om e-liquids! Hoewel veel mensen de neiging hebben om vanwege het gemak bij één bepaald merk of smaak te blijven, kan een nadere beschouwing van elk product en de ingrediënten ervan ervoor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt, zonder ongewenste verrassingen achteraf. Klik hier voor ons assortiment e-liquids – we weten zeker dat we iets hebben dat precies bij je past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *