Schoenhoesjes

Waar je mee moet opletten als je schoenhoesjes gaat kopen bij een bedrijf

Voor sommige zorginstellingen zijn schoenhoesjes erg belangrijk om de hygiene goed te bewaken. Vooral nu in de corona tijd, is het nog belangrijk om met alles rekening te houden. Daarom is er in het jaar 2020 een record aan schoenhoesjes gekocht voor meerdere instellingen door heel Nederland gekocht. Maar als je als instelling schoenhoesjes wil bestellen, waar moet je dan op letten qua product? In deze blog vertellen we je daar meer over en helpen we je een handje verder.

Ga altijd voor kwaliteit, niet kwantiteit

Het is goed om na te denken over hoge kwaliteit schoenhoesjes. Natuurlijk is het in corona tijd even belangrijker om veel schoenhoesjes te hebben omdat er met veel drukte gewerkt moet worden. Maar hoe slechter de kwaliteit van de schoenhoesjes, hoe slechter deze voor de hygiëne kunnen zijn in de instelling. Bovendien kunnen ze ook sneller kapot gaan waardoor je sneller deze moet vervangen. Dat wil je natuurlijk niet als je iemand aan het verzorgen bent in een risicogroep en je niet zeker bent van de veiligheid van de mensen. Kies daarom altijd voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Kijk goed naar verschillende keurmerken

Als je eenmaal schoenhoesjes gaat bestellen, is het goed om te kijken naar verschillende aanbieders van dit product. Want sommige aanbieders kunnen erg slechte producten verkopen maar voor een lage prijs. Het is soms beter om een iets duurder prijs te nemen, want je weet soms dan zeker dat je goede kwaliteit producten krijgen. Maar daarbij zijn de belangrijkste dingen om naar te kijken zijn de keurmerken die sommige websites hebben om hun betrouwbaarheid aan te tonen. Deze keurmerken zijn meestal te vinden onderaan de website en zijn duidelijk van echte kwaliteit.

Check altijd het materiaal van het product

Sommige producten hebben ook een beschrijving van wat voor materiaal hun producten zijn gemaakt. Bepaalde materialen zijn niet gemaakt voor schoenhoesjes maar zijn wel lekker goedkoop voor de aanbieders. Pas hier dus mee op en ga voor de goede materialen voor de schoenhoesjes. Zo maak je jezelf alleen maar blijer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *